Talli ja maneesi ovat väriltään ruskeita. Ne ovat vierekkäin ja maneesin vastapäätä on suuri valaistu kenttä. Kenttämme on 60 m x 60 m. Joskus tunneilla käytämme vain puolta kenttää, jolloin toisella puolella kenttää mahtuu ratsastamaan muita. Tallista pääsee suoraan maneesiin menemättä ulkokautta, mutta myös ulkokautta pääsee.

Karsinoiden kuivikkeena käytämme purua. Jokaisessa karsinassa on juoma-automaatti, helposti irroitettava ruoka-astia sekä suolakivi. Karsinan ulkopuolella on loimiteline, sekä taitettava satulateline ja koukku, johon suitset voi ripustaa.

Tallin pihassa on myös pyöröaitaus, jossa voi kouluttaa ja irtojuoksuttaa hevosta.

Tallilta lähtee useita maastoreittejä, jotka ovat tietä ja polkua, yksi näistä on maastoesterata, jossa on useita erilaisia maastoesteitä. Maastoesteitä on ruohopohjaisella kentällä ja ne jatkuvat maastossa. Noin 600 metrin päässä tallilta on järvi, jossa saa uittaa hevosia hyvällä hiekkapohjalla. Kaikki nämä ovat tallilla kävijöiden käytettäväksi. Hevoset tarhataan kahden tai kolmen hevosen ryhmissä, tarhat ovat hiekkapohjaisia. Laitumia on kolme.

Metsä.jpg
Metsä2.jpg
Maastoeste.jpg
TALLI1.JPG

Tallin kuva vapaasti by AK