Myynnissä

Nimi: Caruso II

Kutsumanimi: Caruso

Rotu: Connemara

Käyttö: Yleisratsu

Säkä: 148 cm

Syntynyt: 3.3.2006, 14 vuotta

Skp: Ruuna

Ko HeA-VaB/90 cm

Hoitaessa Caruso on yleensä kiltti, mutta ei nosta kavioita helpolla ja voi uhitella. Saattaa viskellä päätään, kuopia maata tai yrittää näykkäistä.

Ratsastaessa Caruso liikkuu kyllä eteenpäin, mutta raippa tai kannukset on suositeltavaa olla. Saattaa testata ratsastajaa ja heitellä päätään. Carusolla on kuitenkin mukava ratsastaa koulua ja hypätä esteitä. Esteillä ei yleensäkään testaile ja hyppää hyvin ja mielellään, maastossa ruuna on hieman arvaamattomampi, mutta ei lähde alta. Lisäksi Caruso omaa suhteellisen pehmeän askeleen.

Muuta: Koulu- ja estetunnilla suojat etusiin. Ruokkiessa voi olla hieman aggressiivinen, yrittää syödä jo kauroja kauhasta, ennen kuin saisi. Maneesiin/tarhaan/kentälle mennessä tai maastossa voi yrittää syödä mahdollisia kauroja/heinää. Jos ruokahuoneen ovi sattuu olemaan auki kun menee maneesiin, Caruso karkaa sinne melko varmasti. Onkin oltava tarkkana, ettei Caruso pääse sinne tai syö muuten ilman lupaa. Talutetaan vain suitsien ollessa päässä tai ketjuriimunnarulla, tarvittaessa ketju turvan päältä.

Hoitaja: ?

Kuva: Saippua.kuvat.fi

Caruso.JPG