Nimi: Night Sky

Kutsumanimi: Sky

Rotu: Ruotsalainen puoliverinen

Käyttö: Yleisratsu

Säkä: 157 cm

Syntynyt: 13.3.2008, 8 vuotta

Skp: Tamma

Ko HeA (+kootut askeleet) /Re 110 cm/Me 60 cm

Hoitaessa Sky on harjauksen aikana nätisti, mutta kavioita putsatessa yrittää vetää jalan pois. Varustaminen on hieman vaikeaa. Ei ota kuolaimia helposti ja kuolaimet suuhun saatuaan kolistelee niitä suussaan ja satulaa laittaessa voi yrittää purra.

Sky ei ole mikään kovin helppo ratsastettava. Tamma ei meinaa jaksaa keskittyä, joten yleensä alkutunnista menee jonkin aikaa ihan vain siihen, että saa Skyn keskittymään. Sky osaa kouluasioita jonkin verran, mutta välillä keskittyminen herpaantuu. Sky ei kiellä esteillä, mutta hyppää ne rytinällä ja turhan kovalla vauhdilla. Sky ei välitä erikoisesteistäkään, vaan yli mennään ja kovaa. Skyn lempiasia ovat maastoesteet. Sielläkin mennään turhan kovaa ja esteen kuin esteen yli mennään takuuvarmasti, tai ainakin Sky menee. Muuten Sky on maastossa jopa rauhallinen ja useimmiten kuuntelee ratsastajaansa.

Muuta: Esteillä suojat etusiin ja Skyta talutetaan joko suitsien ollessa päässä tai ketjuriimunnarulla ketju turvan päältä laitettuna. Taluttaessa voi hyppiä pystyyn, tanssahdella, kieltäytyä liikkumasta jne. Sky säikkyy, kun lumet tulevat alas katolta sekä muita kovia ääniä ja äkillisiä liikkeitä.

Hoitaja: ?

Kuva: Vapaasti by AK

Sky.jpg